Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Miška Sotáka, Brezno'
za rok 2016

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
e) podpora vzdelávania 1 657,3 € Finančným darom sme podporili – teoretickú a praktickú prípravu žiakov na Spojenej škole v Banskej Bystrici, nákup pomôcok a financovanie školskej a mimoškolskej činnosti žiakov Gymnázia Mikuláša Kováča v Banskej Bystrici, Základnú školu Pavla Marcelyho v Bratislave, Základnú školu, Spojová 14, Banská Bystrica a Hotelovú akadémiu v Brezne.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 800 € Finančne sme prispeli na činnosť Domova dôchodcov a domova sociálnych služieb Luna v Brezne a na úhradu nákladov spojených s aktivitami Okresnej rady Slovenského zväzu zdravotne postihnutých v Brezne.
b) podpora a rozvoj športu 400 € Časť prostriedkov sme darovali Karate klubu Milana Piliara vo Valaskej na obnovu, dovybavenie priestorov a nákup pomôcok potrebných pre tréning detí karate klubu.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 385,68 € Pomoc vo forme finančného príspevku sme poskytli Klubu priateľov Detskej nemocnice v Banskej Bystrici na zakúpenie polohovateľného lôžka s integrovanými váhami pre potreby hemodialyzačného centra Detskej nemocnice. Pre Nemocnicu s poliklinikou v Brezne sme sa spolupodieľali na darovaní zdravotníckeho prístroja na zlepšenie zdravotnej starostlivosti (snímače H3 pre EKG holter Mortara spolu s príslušenstvom).
Spolu 5 242,98 €
Výrok auditora

Uskutočnili sme audit priloženej účtovnej závierky nadácie-Nadácia Miška Sotáka (ďalej aj "Spoločnosť") so sídlom v Brezne, IČO: 37 828 738 vedenej v registri nadácií pod číslom 203/Na-96/647 Ministerstva vnútra Slovenskej republiky, ktorá obsahuje súvahu k 31. decembru 2018, výkaz ziskov a strát za rok končiaci k uvedenému dátumu, a poznámky, ktoré obsahujú súhrn významných účtovných zásad a účtovných metód a ďalšie vysvetľujúce informácie. Podľa nášho názoru priložená účtovná závierka poskytuje pravdivý a verný obraz finančnej situácie nadácie - Nadácia Miška Sotáka k 31. decembru 2018 a výsledku jej hospodárenia za rok končiaci k uvedenému dátumu v súlade so zákonom č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov (ďalej len "zákon o účtovníctve").